+40 236 418 287      Str. Calea Prutului nr. 13, Galati, Romania  
Livrari Internationale

Livrari internationale

Obiectivul nostru este să devenim lideri incontestabili pe piața europeană de transport de marfă paletizată.

Ne-am dezvoltat până în punctul în care am devenit Rețeaua lider în distribuția mărfurilor paletizate, atât în România cât și în Marea Britanie.

Pall-Ex își propune să ofere aceleași servicii la cel mai înalt nivel și pe plan European, prin intermediul expertizei și experienței dobândite.

Suntem implicați activ în dezvoltarea rețelelor naționale hub-and-spoke în toată Europa, având ca obiectiv conectarea partenerilor pentru a oferi o soluție Europeană de distribuție a partidelor reduse de marfă.

Avem parteneri locali în: Marea Britanie, Bulgaria, Italia, Spania, Portugalia, Franța și suntem în negocieri cu alți potențiali parteneri în Germania, Polonia și Benelux.

Parteneri europeni

Pall-Ex este Rețeaua specializată în distribuția de mărfuri paletizate în România, Marea Britanie și alte țări europene, iar prin colaborarea dintre membrii Rețelei, se asigură transportul de mărfuri în țările partenere.
 
  • Pall-Ex Italia s-a lansat in 2009. Funcţionând sub un acord de licenţă cu o companie de prim rang de pe piaţa din Italia, Pall-Ex pune în practică modelul operaţional şi comercial consacrat al Pall-Ex UK. Pall-Ex Italia are 2 Hub-uri, unul principal în Fiorenzuola d’Arda Piacenza şi unul secundar în Caserta, Napoli.
  • Pall-Ex Iberia – Pall-Ex a desemnat un Partener Naţional Principal în Spania. Rețeaua a fost lansată în iunie 2011 și furnizează un serviciu eficient din punct de vedere al timpului şi costurilor pentru transporturi reduse de mărfuri în Spania şi Portugalia. Hub-ul este localizat în Madrid.
  • Pall-Ex Franța a fost lansat în mai 2013, cu volume record pentru o rețea Pall-Ex. Cu un Hub localizat în regiunea Bourges din centrul Franței, rețeaua are 40 de membri. Pall-Ex Franța este singura rețea Hub and Spoke cu un singur Hub Central, procesând astfel partide de marfă, ce oscilează de la un palet la part load-uri.
Derulează în sus