+40 236 418 287      Str. Calea Prutului nr. 13, Galati, Romania  
Serviciile Noastre

Distributie Nationala

Membru al retelei Pall-Ex Romania, New Rolax asigura distributia marfurilor paletizate la nivel national, in regim express.

Ofera prin rute optime implementarea unei solutii eficiente adaptate pe nevoile de transport ale Clientilor, incluzand oferte dedicate si personalizate.

Experienta de peste 20 de ani ne recomanda ca un jucator important din segmentul distributiei de marfuri paletizate.organizeaza livrari la nivel de palet catre ORICE destinatie nationala in 24-48 h.

Distributia marfurilor paletizate se realizeaza prin intermediul a trei HUB-uri: unul Central, localizat in Sibiu si doua Regionale, localizate in Bucuresti si Bacau. mai multe informatii

Livrari Internationale

Obiectivul nostru este să devenim lideri incontestabili pe piața europeană de transport de marfă paletizată.Ne-am dezvoltat până în punctul în care am devenit Rețeaua lider în distribuția mărfurilor paletizate, atât în România cât și în Marea Britanie.

Pall-Ex își propune să ofere aceleași servicii la cel mai înalt nivel și pe plan European, prin intermediul expertizei și experienței dobândite.

Suntem implicați activ în dezvoltarea rețelelor naționale hub-and-spoke în toată Europa, având ca obiectiv conectarea partenerilor pentru a oferi o soluție Europeană de distribuție a partidelor reduse de marfă.

Avem parteneri locali în: Marea Britania, Bulgaria,Italia, Spania, Portugalia, Franța și suntem în negocieri cu alți potențiali parteneri în Germania, Polonia și Benelux. mai multe informatii

Servicii Depozitare

Oferim servicii de logistica complete, de la simpla coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, management si administrare de stocuri realizate prin sisteme de lucru performante.

Depozitul este autorizat sanitar-veterinarfiind dotat cu rafturi de stocare si utilaje de ridicat si manipulat adecvate.

Garanteaza integritatea stocului prin preluarea produselor in gestiune. Onoreaza in aceeasi zi orice comanda primita pana la ora 15.

Percepe costuri variabile in functie de spatiu ocupat sau de serviciile prestate in baza unui deviz de operatiuni zilnice. Poate customiza cerintele clientilor sai. mai multe informatii

Derulează în sus